Palveluhinnasto

Kasvohoidot

Kaikki hoidot tehdään ihon ja asiakkaan tarpeiden mukaan ja sisältöihin voi tulla muutoksia, joista keskustellaan asiakkaan kanssa.Tuotteet valitaan asiakkaan ihon ja tarpeen mukaan henkilökohtaisesti. Hoidot toteutetaan pääsääntöisesti Ekopharman suomalaisella luonnonkosmetiikalla ellei toisin ole mainittu.

Pikakasvohoito: 35€

Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto 30min

Puhdistava kasvohoito: 70€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus (10min), naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto 60min

Hemmotteleva kasvohoito: 70€

Alkupuhdistus, kuorinta, kasvo & decolte hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto 60min

Kokonaisvaltainen kasvohoito: 98€

Alkupuhdistus, laitekuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus (n.10min), rentouttavakasvo&decolte hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto n.75min

Selän ihonpuhdistus 75€

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninenpuhdistus, naamio, voide
Hoidon kesto n. 60min
Ihanteellinen hoito selän epäpuhtauksiin.

Laitehoidot:

Ultraäänikuorinta: 75€

Sis. Alkupuhdistus, höyrytys, ultraäänikuorinta,naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto 45min

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen hoito, joka poistaa tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastaa ja elvyttää elotonta ihoa. Hoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista täysin kivutta, ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Ultraäänen värähtely kiihdyttää aineenvaihduntaa, nopeuttaa solujen uudistumista ja auttaa näin tasottamaan ihon pintakudosta ja pieniä juonteita sekä kirkastamaan ihonväriä.

Ei suositella seuraavissa tapauksissa:
migreeni
epilepsia
ihosyöpä
metalliproteesit/sydämentahdistin
raskaus
aktiivivaiheessa oleva akne

Timanttihionta: 75€

Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto 45min
Tehokas pinnallinen kuorintamenetelmä kasvoille, hellävarainen. Ihon pinta kirkastuu.

Täydellinen esim.
* pigmenttimuutoksiin
* Arpienhoitoon
* Akne iholle ja näppyiselle iholle
* Epäpuhtaalle iholle
* Kuivalle ja samealle iholle
* Laajentuneille sekä tukkeutuneille ihohuokosille

Ei suositella seuraavissa tapauksissa:
* Ruusufinni
* Hepatiitti
* jokin immuunipuutossairaus
* Ekseemat
* Vyöruusu

Ekopharma professional peel hoidot:

Karpalo kasvohoito 75€

sis. Alkupuhdistus, kuorintanaamio, happokuorinta, neutralointi, ihon pehmennys, ihon puhdistus, naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto n. 65min
Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito sopii myös aknesta kärsivälle iholle sekä runsaasti talia erittävälle iholle tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan. Tehokkaasti talia liuottava kasvohoito.

Kahden kuorinnan kasvohoito 85€

Sis. Alkupuhdistus, timanttihionta, happokuorinta, neutralointi, ihon pehmennys, naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto n. 70min
Syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito epäpuhtaalle/tukkeutuneelle/elottomalle iholle. Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa sekä happokuorinta liuottaa talia syvältä ihohuokosista, kirkastaen ihoa.

Kolmen kuorinnan kasvohoito 90€

Sis. Alkupuhdistus, kuorintanaamio, timanttihionta, happokuorinta, neutralointi, ihon pehmennys, naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto n. 75min
Napakka kuorintahoito sopii erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Myös aknesta kärsivälle. Ihanteellinen hoito paksulle/elottomalle/arpeutuneelle iholle. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkua, joten happokuorinta pääsee tehokkaasti syväpuhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

Hoidot sopivat myös anti-age hoitoina!

Mikäli iholla on paljon epäpuhtautta/arpia/laajentuneita ihohuokosia, suosittelemme sarja-hoitoa parhaan lopputuloksen saamiseen. Hyvät kotihoitotuotteet hoitojen rinnalla auttavat saavuttamaan parempia lopputuloksia.

Huom. Kuorivien hoitojen jälkeen ei suositella auringonottoa (hyperpigmentaation riski), saunaa tai urheilua, sillä hikoilu voi aiheuttaa epämiellyttävän kirvelevän tunteen iholle sekä tulehtumisen riskin.

Aurinkosuojan käyttö hoitojen jälkeen on erittäin suositeltavaa.

Medik8 kasvohoidot:

Medik8 kemiallinen kuorinta 95€

Sis. alkupuhdistus, valittu kemiallinen kuorinta, neutralointi, rauhoittava seerumi, rauhoittava Bio-Selluloosa kangasnaamio, C-vitamiiniseerumi sekä rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide + aurinkosuoja

Hoidon kesto n. 50min

Medik8 kemialliset kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja.

Medik8 on kehittänyt laajan valikoiman kuorintahoitoja, joista löydämme varmasti ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden. Kuorintojen tarkoin kehitetyt koostumukset sisältävät Time Release teknologian, joka vapauttaa hapon vaiheittain iholle vähentäen epätoivottuja reaktioita. Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle, mutta uusi teknologia mahdollistaa myös herkkäihoisten peeling hoidot. Time Release peeling hoidoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiläiskiä, aknearpia sekä juonteita ja ryppyjä.

Medik8 Peeling kuorinnoilla parannetaan ihon rakennetta ja sävyä poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko kemiallisilla aktiiviaineilla. Peeling hoitojen hapot aktivoivat ihosoluja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, joten peeling kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona. Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin. Tätä ei kannata jättää kokeilematta!

Medik8 Time Relese Peeling hoidot:

REWIND

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

EVEN

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

CLARITY

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

UNIVERSAL AHA

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

SENSITIVE PHA

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

EYE REWEAL

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

24 tuntia hoidon jälkeen iho saattaa tuntua kiristävältä ja punoittaa hieman. 3 päivän kuluessa iho saattaa hilseillä paikoitellen ja jo viikossa on nähtävissä ihon rakenteen ja sävyn parantuminen silminnähden. 3-5 päivää on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kuorintoja suositellaan sarjahoitona noin 4 kertaa 2-4 viikon välein. Jokainen kuorintahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Hyvät kotihoitotuotteet hoitojen rinnalla auttavat saavuttamaan parempia lopputuloksia.

Sokerointi:

Hellävarainen karvanpoistomenetelmä jolla on myös ihoa hoitava vaikutus.

Sileä ja pehmeä iho pitkäksi aikaa.

Koko kasvot 30€/ 30min
Kainalot 35€/ 30min
Sääret 45€/ 60min
Ylähuuli 15€ /15min
Leuka 15€/ 15min
Koko jalat 75€/ 75min
Reidet 45€/ 60min
Bikiniraja 30€/ 30min
Naisten brasilialainen 65€/ 60min

Sokerointi paketit:
Sääret+ kainalot 65€
Sääret+ kainalot+ bikiniraja 75€
Naisten brasilialainen + kokojalat 110€

LK’s Beautyllä käytetään sokeroinneissa EKOPHARMA Hilla Hellä sokereita ja Hilla ihon hoitotuotteita. EKOPHARMA Hilla Hellä Sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.

Hellää sokerointia suomalaisilla Hilla Hellä sokereilla!

Huomioitavaa ennen hoitoa:
ihon tulee olla terve
kuori iho hellästi 2 päivää ennen hoitoon tuloa
älä käytä kosteusvoidetta sokerointialueelle samana päivänä ennen sokerointia

Sokeroinnin jälkeen:

vältä saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen kovaa hikoilua 24h vältä aurinkoa/solariumia, itseruskettavia sekä hajuvesiä 24h

vältä ihon kuorimista karvanpoiston jälkeen pari päivää. Tämän jälkeen suosittelemme kuorintaa muutamia kertoja viikossa alueesta riippuen

säännöllisellä ihon kosteutuksella ja kuorinnalla estät tehokkaasti sisäänkasvaneiden karvojen syntyä.

Kulmat ja ripset:

Kulmien muotoilu 15€/ 20min
Kulmien kestovärjäys sis. muotoilu 25€/ 20min
Ripsien kestovärjäys 25€/ 20min
Kulmien ja ripsien kestovärjäys sis. muotoilu 35€/ 35min

Kestotaivutus sekä laminointi tehdään By Bexter tuotteilla ja ne sisältävät hoitavan keratiinihoidon.

Ripsien kestotaivutus: 85€/ 85min
Sis. Väri

Kaarevat ripset avaavat ja kohottavat katsetta ja antavat luonnollista näyttävyyttä!
Kestotaivutus pysyy 4-12 viikkoa.

Kulmien laminointi: 60€/ 45min
Sis. Väri
Ripsien kestotaivutus + Kulmien laminointi (Sis. kestovärjäykset) 125€

Kulmien laminointi on prosessi, jossa uudistat kulmakarvasi pitämään ne halutussa muodossa. Laminointi tuo täyteläisyyden ja paksumman efektin antaen sinulle tyylikkään ja hyvin hoidetun ulkomuodon jopa 8 viikon ajan. Hoidossa käytetään lopuksi myös nestemäistä keratiinia joka voi rohkaista kulmakarvojen kasvua luomalla suojaavan kalvon karvan ympärille samalla antaen kosteutta ja ravintoa karvoille. Näin ollen karvat pysyvät terveinä ja taas seuraava laminointi onnistuu hyvin.

Suosittelemme käyttämään kotihoitona keratiinipitoista hoitoseerumia by bexter ripsille ja kulmille, joka vahvistaa karvaa ja pitää sen hyvässä kunnossa. Tuotteen löydät hoitolastamme.

Pidetäänhän myös kulmista ja ripsistämme huolta

Manikyyrit + kestolakkaukset

Pikamanikyyri 35€
sis. kylvetys, kynsien viilaus, kynsinauhojenhoito, kynsinauhaöljy, käsivoide, , Kynsienlakkaus lisähinnasta 3,90€ ja asiakkaalle lakka kotiin mukaan
Hoidon kesto 30min

Perinteinen manikyyri 49€
sis. kylvetys, käsien kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojenhoito, kynsinauhaöljy, käsivoide, Kynsienlakkaus lisähinnasta 3,90€ ja asiakkaalle lakka kotiin mukaan
Hoidon kesto 45min

Kokonaisvaltainen manikyyri 59€
sis. kylvetys, Käsien kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojenhoito, naamio, hieronta, kynsinauhaöljy, käsivoide, Kynsienlakkaus lisähinnasta 3,90€ ja asiakkaalle lakka kotiin mukaan
Hoidon kesto 60min

CND SHELLAC™ -geelilakkaus 50€

Aito ja alkuperäinen! Markkinoiden ensimmäinen hybridilakka (geelilakkaus), jolla saat 2-3 viikkoa kestävän lakkauksen!

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää, sekä on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle, kuivatetaan UV-valon avulla ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™on hypoallergeeninen, eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Huoletonta kauneutta omaa kynttä vahingoittamatta!

Hoito sisältää: kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsien puhdistus, lakkaus: aluslakka (base coat), värilakka x2, päällyslakka (top coat, kirkas tai mattapintainen), kynsiöljy
Hoidon kesto 45min

CND SHELLAC™ -geelilakkaus Huolto 65€

Sis. Vanhojen shellac lakkojen poisto, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsien puhdistus, lakkaus: aluslakka (base coat), värilakka x2, päällyslakka (top coat, kirkas tai mattapintainen), kynsiöljy
Hoidon kesto n. 60min

CND SHELLAC™ -geelilakkaus poisto 25€

Hoidon kesto n. 20min

Geelilakkauksen kotihoitotuotteeksi suositellaan ehdottomasti CND Solar Oil – tuotetta pidentämään lakkauksen kestoa ja ehkäisemään kynsien kuivumisen

Valmistautuminen kestolakkaukseen:

* Voit halutessasi poistaa kynsilakan kynsistäsi, mikäli sinulle sellaista on. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä.
* Kynnen kunto vaikuttaa aina kesto- tai geelilakkauksen sekä vahvistuksen pysyvyyteen. Kynsinauhaöljyn päivittäinen käyttö jo ennen kynsipalvelua auttaa lakkausten pysyvyyteen.
* Shellac ei sovi pitkäkestoisesti erittäin liuskoittuville kynsille.
* Shellac-lakkauksessa ei pidennetä omia kynsiä.
* Shellac lakka kovetetaan LED-lampulla.
* Saatavilla vain yksivärisenä tällä hetkellä

Jalkahoidot

Huomioithan, että kaikki jalkahoidot ovat meillä kosmeettisia, eikä meille siksi käy esim. palvelusetelit.

Hoidamme myöskin vain terveitä jalkoja. Käännythän jalkojenhoitajan puoleen jos tarvitset apua esim. Syylien hoitoon.

Hoidoissa käytämme ihania uusia CND ™ PRO SKINCARE hoitolinjaa.

CND ™ PRO SKINCARE on ihonhoitoon inspiroituneita SPA-tuotteita, joiden tarkoituksena on saavuttaa täydellinen pedikyyri. CND™ PRO SKINCARE -tuotteiden välittömät vaikutukset hoitavat kuivaa ihoa ja kovettuneita jalkoja sekä saavat sinut rentoutumaan.

Tämä linja on kehitetty ihonhoidon asiantuntijoiden ja kynsien ammattilaisten avulla. Se sisältää luonnollista alkuperää olevaa Prebiotti-kompleksia, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä. Lisäämällä prebiootteja ProSkincare-tuotteisiin vahvistetaan ihon suojaa tuomalla mukaan hyviä, iholle terveellisiä bakteereja. Prebiootit toimivat ravintona hyville bakteereille, tietyntyyppisille polysakkarideille, jotka luovat hyvän mikroflooran ja ihon tasapainon, jotta iho olisi terveempi ja vahvempi.

Koostumukset sisältävät myös sekoituksen luonnollista alkuperää olevia ainesosia, kuten kosteuttavaa avokadoöljyä, elvyttävää E-vitamiinia ja ravitsevaa karitevoita.

Pika jalkahoito 50€

Hellää rakkautta jaloillesi pikaisesti.

Hoito sisältää:
– jalkojen kylvetys
– Jalkaterien kuorinta
– Kynsien leikkaus ja viilaus
– Kynsinauhojen hoito
– Jalkavoide

Hoidon kesto n. 35min

Kosmeettinen jalkahoito 73€

Hoidetaan jalkasi kokonaisvaltaisesti.
Hoito sisältää:
– Jalkojen kylvetys
– Jalkaterien kuorinta
– Kynsien leikkaus ja viilaus
– Kynsinauhojen hoito
– Kevyet kovettumat (veitsellä sekä raspilla)
– Jalkapohjien hieronta
– Jalkavoide
Hoidon kesto n. 60min

Kesäjalat 99€

Täydellinen hoito kun haluat kauniit jalat kesäksi tai esim loman ajaksi.

Hoito sisältää:
– Jalkojen kylvetys
– Jalkaterien kuorinta
– Kynsien leikkaus ja viilaus
– Kynsinauhojen hoito
– Kevyet kovettumat (veitsellä sekä raspilla)
– Kynsien kestolakkaus (shellac)
– Jalkavoide sekä kynsiöljy
Hoidon kesto n. 120min

Varpaankynsien kestolakkaus 55€

Upea shellac kestolakka varpaankynsillesi.

Hoito sisältää:
– Kynsien leikkaus ja viilaus
– Kynsinauhojen hoito
– Shellac kestolakka
– Jalkavoide sekä kynsiöljy
Hoidon kesto n. 60min

Varpaankynsien kestolakkaus huolto 70€

Poistetaan vanhat ja kaunistetaan uusilla.

Hoito sisältää:
– vanhojen lakkojen poisto
– Kynsien leikkaus ja viilaus
– Kynsinauhojen hoito
– Uusi shellac kestolakkaus
– Jalkavoide sekä kynsiöljy
Hoidon kesto n. 90min

Kevyt jalkahoito kuumilla kivillä 99€

Tämä on hemmottelu hoito jonka jokaisen tulisi kokea, todellinen elämys. Täydellinen myös lahjaksi.

Hoito sisältää:
– jalkojen kylvetys
– Jalkaterien kuorinta
– Säärten kuivaharjaus
– Kynsien leikkaus ja viilaus
– Kynsinauhojen hoito
– Kevyet kovettumat (veitsellä sekä raspilla)
– Hot stone hieronta polvista alaspäin
Hoidon kesto n. 100min

Ehostus

Meikkiopastus+kevyt meikki 45min/ 40€
Päivämeikki 45min/ 50€
Ilta/juhlameikki 60min/ 65€
Häämeikki sis. koemeikki/ 95€
Sulhasen ehostus 15min/ 15€
Ehostukset toteutetaan Youngbloodin meikeillä.

Youngbloodin täysmineraalimeikkisarja onluonnollinen valinta. Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa.

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja soveltuu jopa herkimmälle iholle.

Rentouttavat hieronnat

hierominen tasapainottaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa, herätellen kehon omia paranemisprosesseja.

– Kasvo-decolte 30min/ 35€
– Niska-hartia-selkä 45min/ 50€
– Kokovartalo 30min/ 40€
– Kokovartalo 60min/ 65€
– Kuumakivihieronta 60min/ 69€
– Kuumakivihieronnassa aineenvaihdunta vilkastuu, lihakset rentoutuvat ja ihon toiminta kiihtyy. Hoidossa käytetään paljon lämpöä hyvin sitovia ja luovuttavia basalttikiviä.

Lisää vartalohoitoja tulossa!

Lahjakortit

On ihanaa saada lahjakortti, mutta se on myös mukavaa meille kaikille kun on yhteiset pelisäännöt, huomioiden asiakkaan ja yrittäjän näkökulma. Joten lyhyesti lahjakorttien käytöstä:

* Lahjakortti on voimassa 4kk kirjauspäivästä

* lahjakortti tulee käyttää ajoissa ennen vanhenemista.

* Lahjakortti tulee olla mukana sitä käytettäessä

* Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä siitä saa rahaa takaisin

* Lahjakortin kadotessa sitä ei vaihdeta uuteen eikä rahaa palauteta

* Vanhentunut lahjakortti mitätöidään

* Lahjakortin saaja on itse vastuussa hoitoajan varaamisesta ajoissa

Ihania hemmotteluhetkiä!

Huom! Varattu aika tulee peruttaa viimeistään vuorokautta (24h) ennen. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% varatun hoidon hinnasta.

Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan koko varatun hoidon hinta.

Käytäthän myös lahjakortit ennen voimassaoloajan umpeutumista.

Kiitos!

Kaikki hoidot tehdään ihon ja asiakkaan tarpeiden mukaan ja sisältöihin voi tulla muutoksia, joista keskustellaan asiakkaan kanssa.
Tuotteet valitaan asiakkaan ihon ja tarpeen mukaan henkilökohtaisesti.
Hoidoissa käytetään suomalaista luonnonkosmetiikkaa!