Kasvohoidot

Kaikki hoidot tehdään ihon ja asiakkaan tarpeiden mukaan ja sisältöihin voi tulla muutoksia, joista keskustellaan asiakkaan kanssa.
Tuotteet valitaan asiakkaan ihon ja tarpeen mukaan henkilökohtaisesti. Hoidot toteutetaan pääsääntöisesti Ekopharman suomalaisella luonnonkosmetiikalla ellei toisin ole mainittu.

Pikakasvohoito: 40€

Tässä hoidossa tutustumme Ekopharman tuotteisiin ja juuri niihin jotka olisivat sinun iholle täydellisiä. Pikafreesaus iholle. Hoito sis.
Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja voiteet. Hoidon kesto 30min.

Nuoren Puhdistava kasvohoito: 70€
Alkupuhdistus, kuorinta, (höyrytys tarvittaessa), mekaaninen puhdistus (10min), naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto 55min.

Hemmotteleva kasvohoito: 75€
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvo & decolte hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja voiteet. Hoidon kesto 60min.

Kokonaisvaltainen kasvohoito: 99€
Alkupuhdistus, laitekuorinta, (höyrytys tarvittaessa), mekaaninen ihonpuhdistus (n.10min), rentouttavakasvo & dekolte hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja voiteet. Hoidon kesto n. 65min

Selän ihonpuhdistus 79€
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio, voide. Hoidon kesto n. 60 min.
Ihanteellinen hoito selän epäpuhtauksiin.


Laitehoidot:

Ultraäänikuorinta: 75€
Sis. Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, naamio, seerumi ja voiteet. Hoidon kesto 45 min.

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen hoito, joka poistaa tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastaa ja elvyttää elotonta ihoa. Hoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista täysin kivutta, ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä. Ultraäänen värähtely kiihdyttää aineenvaihduntaa, nopeuttaa solujen uudistumista ja auttaa näin tasoittamaan ihon pintakudosta ja pieniä juonteita sekä kirkastamaan ihonväriä.

Ei suositella seuraavissa tapauksissa:
migreeni
epilepsia
ihosyöpä metalliproteesit / sydämentahdistin raskaus
aktiivivaiheessa oleva akne


Timanttihionta: 75€
Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, seerumi ja voiteet. Hoidon kesto 45min.
Tehokas pinnallinen kuorintamenetelmä kasvoille, hellävarainen. Ihon pinta kirkastuu.

Täydellinen esim.
* pigmenttimuutoksiin
* Arpienhoitoon
* Akne iholle ja näppyiselle iholle
* Epäpuhtaalle iholle
* Kuivalle ja samealle iholle
* Laajentuneille sekä tukkeutuneille ihohuokosille

Ei suositella seuraavissa tapauksissa:
* Ruusufinni
* Hepatiitti
* jokin immuunipuutossairaus
* Ekseemat
* Vyöruusu


Ekopharma professional peel hoidot:

Karpalo kasvohoito 89€
Sis. alkupuhdistus, kuorintanaamio, happokuorinta, neutralointi, ihon pehmennys, ihon puhdistus, naamio, seerumi ja voiteet.
Hoidon kesto n. 60min.
Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito sopii myös aknesta kärsivälle iholle sekä runsaasti talia erittävälle iholle tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan. Tehokkaasti talia liuottava kasvohoito.

Kahden kuorinnan kasvohoito 99€
Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, happokuorinta, neutralointi, ihon pehmennys, naamio, seerumi ja voiteet
Hoidon kesto n. 70min.
Syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito epäpuhtaalle/tukkeutuneelle/elottomalle iholle. Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa sekä happokuorinta liuottaa talia syvältä ihohuokosista, kirkastaen ihoa.

Kolmen kuorinnan kasvohoito 105€
Sis. alkupuhdistus, kuorintanaamio, timanttihionta, happokuorinta, neutralointi, ihon pehmennys, naamio, seerumi ja voiteet.
Hoidon kesto n. 75min.
Napakka kuorintahoito sopii erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Myös aknesta kärsivälle. Ihanteellinen hoito paksulle/elottomalle/arpeutuneelle iholle. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkua, joten happokuorinta pääsee tehokkaasti syväpuhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

Vadelma Glow kosteuttava kasvohoito 89€ sis. Alkupuhdistus, mekaaninen kuorinta, entsyymikuorinta, kasvoöljy + kasvohieronta, hyaluron booster + geelinaamio, silmänympärysnaamio, hoidon viimeistely: kosteuttava kasvosuihke. seerumi + voiteet. Hoidon kesto 60min.

Tyrni Pro-collagen Anti-age Kasvo-dekolteehoito 105€ sis. Alkupuhdistus, aha-duo mekaaninen kasvokuorinta, anti-age kemiallinen kuorinta, neutralointi, seerumi + öljy, kasvohieronta, kasvonaamio + silmänympärysnaamio, dekolteseerumi + dekoltehieronta, viimeistely: seerumi + voiteet. Hoidon kesto noin. 75min.

Hoidot sopivat myös anti-age hoitoina!
Mikäli iholla on paljon epäpuhtautta/arpia/laajentuneita ihohuokosia, suosittelemme sarja-hoitoa parhaan lopputuloksen saamiseen. Hyvät kotihoitotuotteet hoitojen rinnalla auttavat saavuttamaan parempia lopputuloksia.

Huom. Kuorivien hoitojen jälkeen ei suositella auringonottoa (hyperpigmentaation riski), saunaa tai urheilua, sillä hikoilu voi aiheuttaa epämiellyttävän kirvelevän tunteen iholle sekä tulehtumisen riskin.
Aurinkosuojan käyttö hoitojen jälkeen on erittäin suositeltavaa.