Medik8 kasvohoidot

Medik8 kemiallinen kuorinta 95€
Sis. alkupuhdistus, valittu kemiallinen kuorinta, neutralointi, rauhoittava seerumi, rauhoittava Bio-Selluloosa kangasnaamio, C-vitamiiniseerumi sekä rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide + aurinkosuoja.
Hoidon kesto n. 50min.

Medik8 kemialliset kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja.

Medik8 on kehittänyt laajan valikoiman kuorintahoitoja, joista löydämme varmasti ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden. Kuorintojen tarkoin kehitetyt koostumukset sisältävät Time Release teknologian, joka vapauttaa hapon vaiheittain iholle vähentäen epätoivottuja reaktioita. Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle, mutta uusi teknologia mahdollistaa myös herkkäihoisten peeling hoidot. Time Release peeling hoidoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiläiskiä, aknearpia sekä juonteita ja ryppyjä.

Medik8 Peeling kuorinnoilla parannetaan ihon rakennetta ja sävyä poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko kemiallisilla aktiiviaineilla. Peeling hoitojen hapot aktivoivat ihosoluja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, joten peeling kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona. Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin. Tätä ei kannata jättää kokeilematta!

Medik8 Time Relese Peeling hoidot:
REWIND
Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

EVEN
Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

CLARITY
Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

UNIVERSAL AHA
Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

SENSITIVE PHA
Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

EYE REWEAL
Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

24 tuntia hoidon jälkeen iho saattaa tuntua kiristävältä ja punoittaa hieman. 3 päivän kuluessa iho saattaa hilseillä paikoitellen ja jo viikossa on nähtävissä ihon rakenteen ja sävyn parantuminen silminnähden. 3-5 päivää on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kuorintoja suositellaan sarjahoitona noin 4 kertaa 2-4 viikon välein. Jokainen kuorintahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Hyvät kotihoitotuotteet hoitojen rinnalla auttavat saavuttamaan parempia lopputuloksia.